GDPR

Ochrana osobních údajů na tomto webu

Správcem osobních údajů ve smyslu Obecného nařízení o ochraně osobních údajů dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 (GDPR) je:

Název společnosti: IPEX GROUP s.r.o. 
Adresa: Školská čtvrť 1395, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm, Česká republika
Spisová značka: C 73527 vedená u Krajského soudu v Ostravě
IČ: 06864783
DIČ: CZ06864783
E-mail: info@partneripex.cz

Společnost IPEX GROUP s.r.o. bere ochranu vašich osobních údajů velmi vážně. Veškeré osobní údaje poskytované návštěvníkem jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnou legislativou České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a zákonem o elektronických komunikacích č. 127/2005 Sb.

Na webu www.ford.partneripex.cz probíhá shromažďování osobních údajů dvěma formami. Přímo od vás po vyplnění kontaktního formuláře a zcela automatizovaně.

IPEX GROUP s.r.o. nasbírané osobní údaje nepředává dalším subjektům třetí strany.

Osobní údaje získané od subjektu

Kontaktní formulář

Sbírá data, která využíváme pro vaše úspěšné kontaktování při vašich dotazech nebo poptávkách našich služeb. Údaje využíváme pro marketing, uživatelskou podporu anebo budoucí vznik právního vztahu.

Mezi povinné údaje v rámci tohoto formuláře spadá vaše jméno a příjmení a e-mail. Povinná je také další doplňující poznámka v poli Předmět a Zpráva.

Odeslání formuláře je podmíněno potvrzením s odesláním těchto údajů.

Osobní údaje získané automaticky webovou stránkou

Webový server www.ford.partneripex.cz automaticky zpracovává a ukládá údaje o návštěvě stránky. Automaticky sbírané údaje o návštěvě našich stránek jsou sbírány s pomocí analytického nástroje Google Analytics. Mezi automaticky sbírané údaje patří identifikátory času, doby strávené stránce, údaje o operačním systému a prohlížeči, vypočítané geolokační informace. Tyto údaje neumožňují přímo identifikovat osobu, ale umožňují ve většině případů identifikovat počítač, ze kterého bylo na webovou stránku přistupováno. Webdevel s.r.o. používá takto získané informace k vyhodnocení provozu webu a pro optimalizaci svých činností v rámci webových stránek.

Údaje pro reklamní systémy

Webový server www.ford.partneripex.cz používá způsob agregace dat od reklamního nástroje Sklik a Google AdWords a pro marketingové účely.

Ukládání dat na počítač uživatele

V některých případech webová stránka ukládá data na počítač uživatele, a při opětovné návštěvě tato data může číst a měnit. Jedná se o tzv. cookies. Cookies mohou být základní (systémová) nutná pro provoz webu, ale také cookies třetích stran.

Zabezpečení osobních údajů

Webový server www.ford.partneripex.cz pro přenos dat využívá výhradně zabezpečené webové stránky, s protokolem HTTPS. Odchozí data jsou tedy šifrována a chráněna před odposlechem. Pro využití https využíváme osvědčené certifikáty. Míra bezpečnosti závisí na chování uživatele, na implementaci protokolů ve webovém prohlížeči a webovém serveru, správné konfiguraci a na důvěryhodnosti certifikačních autorit.

V případě jakýchkoliv dotazů, vztahujících se k ochraně osobních údajů nás prosím kontaktujte na info@partneripex.cz.

Pokračováním v používání webu souhlasíte s používáním cookies a GDPR. Více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít